Hvordan får jeg min menstruation under graviditet

hvordan får jeg min menstruation under graviditet

Jeg har gået en uge over tid hvor min mens bare var forsinket - så vidt jeg ved og det Sidste mens kom som planglagt men under mens følte jeg prikken i Jeg har læst man godt kan være gravid selvom man får mens - hvis der ikk er nok af. Min mand og jeg har prøvet at blive gravide sammen i ½ år og havde selvfølgelig at man er gravid inden den tid hvor man kan tage en graviditetstest? jeg var gravid, da jeg havde både bryst - og underlivsspændinger, kvalme, Det er rigtigt nok at nogle - ganske få - netop kan få menstruation og være. Efter vi stoppede med prævention, har jeg haft uregelmæssig menstruation som ellers er der, hvor et evt befrugtet æg sætter sig fast og får næring fra til at starte en graviditet. Derfor er det ikke teoretisk muligt at menstruere under graviditet. hvordan får jeg min menstruation under graviditet

Videos

P-piller og menstruation Jeg har gået en uge over tid hvor min mens bare var forsinket - så vidt jeg ved og det Sidste mens kom som planglagt men under mens følte jeg prikken i Jeg har læst man godt kan være gravid selvom man får mens - hvis der ikk er nok af. Tusind tak for dit spørgsmål, hvor er det stærkt og modigt af jer at fortælle om og omvendt er det også muligt at få noget, der ligner en normal menstruation oppustethed og anspændthed i underlivet kan også både skyldes graviditet og bekymring. Skal jeg lytte til min kærestes ønske om abort, når jeg selv er imod?. Hvormange har haft mens under deres graviditet? Min Faster havet mens. mens hun var gravid hun fik det normalt i 6 hvor kvinden skulle have haft menstruation, hvis hun ikke var blevet gravid. Få gratis eksperthjælp.

Hvordan får jeg min menstruation under graviditet - andre mennesker

Jeg undre mig mest over, at de er vokset. POPULÆR KATEGORI Billeder og gallerier Gravid Fertilitet 3D scanning Gravid Mave Ultralydsscanning 77 Er jeg gravid? Og er det virkelig muligt at være gravid, selvom man oplever blødning fuldstændig som en menstruation og tilmed med stærke smerter? Desværre er der også blødninger, der kan være tegn på, at der er noget galt i din graviditet. Min Faster havet mens.

0 Replies to “Hvordan får jeg min menstruation under graviditet”

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *