Blødning efter samleje søger kæreste

Hvis du bløder så meget så er du tæt på ret seriøs blodmangel og der er en slem rift/sår i din skede(hej infektion) og du skal søge læge meget meget hurtigt. oki ja det er en form for pletblødning, synes det så mega voldsom ud da jeg gik på wc efter sex, men der har vel være andere "væsker" blandet. Hej jeg har de sidste 3 uger haft plet blødning hver gang kæresten og jeg har haft sex Det kommer nogle timer efter, og det er både frisk blod.

Elskling: Blødning efter samleje søger kæreste

KÆMPE BABSER GRAVID MED MENSTRUATION 198
Blødning efter samleje søger kæreste Tøj og udstyr til tvillinger. Det lyder bestemt ikke som en rift ud fra hvad du siger- for jo så havde din læge set det. Har aldrig prøvet st bløde efter sex før, kun alm plet blødning hvor jeg så har fået et andet p pille mærker, men ikke sådan. Har også selv prøvet at have for vild sex. Men på den anden side virker det usandsynligt da man jo er våd UNDER sex, så dit spørgsmål kan jeg ikke besvare, men er noget jeg selv har undret mig over Læs mere Din internetbrowser er desværre uddateret. Så jeg tror også bare vores sex er lidt for vildt Men derfor er det noget du skal holde øje med.
Blødning efter samleje søger kæreste 319

Blødning efter samleje søger kæreste - rabat

I åbent forum kan du dele succeser og tale om alt det, der kan være svært. En af de mest almindelige årsager til blødning fra skeden ved samleje er vaginitis, som er en samlebetegnelse for forskellige infektioner i skeden. Men da jeg så 2 måneder senere, fik en kæreste, og han gav mig finger så blødte det.

Videos

The lies we tell pregnant women Hej jeg har de sidste 3 uger haft plet blødning hver gang kæresten og jeg har haft sex Det kommer nogle timer efter, og det er både frisk blod. Hej jeg har lige et lille spørgsmål som jeg håber der er nogle der kan hjælpe mig med at besvare. Sidst jeg havde sex med min kæreste. Jeg er altid sådan lidt øm efter sex og har også været det denne gang. Ofte oplever jeg en lille smule blødning efter sex, også dagen efter.

0 Replies to “Blødning efter samleje søger kæreste”

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *